2 Mart 2017 Perşembe

BRONZER VE KONTÜR ARASINDA Kİ FARK



Merhaba 😊 Bronzer ve kontür arasında ki fark nedir diye çok soru aldım son zamanlarda ve bu yazıyı hazırladım. Öncelikle bronzerdan başlamak istiyorum. Bronzer yapmak için sıcak kahveler daha sıcak tonlar kullanılır. Amacı yüzü ısıtmaktır. Çoğu kişi yazın yüzünü güneşten koruyup sadece vücudunu bronzlaşmasını sağlıyor. Böylelikle arada fark olmuş oluyor. İşte bronzer tamda burda devreye giriyor. Eşitlik sağlamak İçin yüzümüzü bronzerla ısıtıyoruz. Amaç yüzü boyutlandırmak değil ısıtmak. Solgun görünüyorsak eğer daha canlı göstermek. Bronzer almanız şart değil uygulama yapmak İçin;herhangi bir allık,sıcak bir kahve işinizi görecektir. Kontür uygulaması ise daha soğuk kahvelerle hatta açık tenlilerde griye yakın bir renkle yapılır. Amaç yüzü boyutlandırmaktır. Mesela burnunuzdan memnun değilseniz daha küçük daha kalkık daha ince gösterebilirsiniz. Elmacık kemiklerinizin altına uygulayıp elmacık kemiklerinizi belirginleştirebilirsiniz. Veya alnınıza şakaklarınıza uygulayıp daha dar bir alna sahip olabilirsiniz. Önemli olan soğuk tonda kahve kullanmanız.
   
   Bronzer için ve kontür uygulamak İçin önerebiliceğim uygun fiyatlı ürünlerden. Yüzünü ısıtıp aynı anda kontür uygulaması da yapabilirsiniz. 

Kontür uygulaması İçin palet almayı düşünüyorsanız kesinlikle önerim nyx olacaktır. Hem bronzerhem kontür rengi hem aydınlatıcı hem pudra var. Üstelik makeup artistlerini. Kullandığı banana pudra mevcut içinde. Çok kalıcı bir ürün. Sabah sürdüğünüz ürün akşama kadar yüzünüzde kalıyor. Fiyatı da çok uygun



HOŞÇAKALIN...



2 yorum: